Een video huren of kopen
Instellingen & Services

Een video huren of kopen

Uw factuurgegevens worden opgeslagen in uw HTC Watch account, zodat u ze niet opnieuw hoeft in te geven telkens u een film huurt of aankoopt.
  1. Terwijl u de samenvatting van een video bekijkt, tikt u op om de video te huren of op om hem te kopen.

Anders tikt u bij het bekijken van de videoselecties op de relevante knoppen om een video te huren of te kopen.

2. Als u er voor het eerst een huurt of koopt, tikt u op Een betaalkaart toevoegen en vult dan uw creditcardgegevens en factuuradres in.
    Belangrijk: Zorg dat u een creditcard gebruikt die in dezelfde regio is geregistreerd als die van uw HTC Watch-account.
  3. Bevestig uw huur of aankoop.
  4. Tik op Downloaden.

U kunt naar uw bibliotheek gaan om uw downloads te bekijken.

*Voer hier commentaar in ...
htc-flyer