De app Kijken
Instellingen & Services

De app Kijken

Op het hoofdscherm van de app Kijken ziet u de vooraf geladen inhoud. Zodra u films en tv-series van de HTC Watch videowinkel downloadt verschijnen ze ook op dit scherm.
Tik in het beginscherm op > Kijken.
  • Schuif naar links of rechts over het scherm om de video's te doorlopen en tik erop om er één te bekijken.
  • Tik op Aanbevolen om de meest recentelijk aangeboden films of tv-series te zien die in de winkel beschikbaar zijn.
  • Vanuit het hoofdscherm kunt u ook naar de HTC Watch-videowinkel gaan of krijgt u toegang tot uw bibliotheek om uw downloads te beheren.
Tip: U kunt uw HTC Flyer aansluiten op een HDTV met HDMI en op het grote scherm genieten van de voorgeladen film en uw gehuurde of gekochte video's. U hebt een MHL-HDMI-adapter en HDMI-kabel (apart verkrijgbaar) nodig om de HTC Flyer aan te sluiten op de HDMI-poort van de tv.

*Voer hier commentaar in ...
htc-flyer