Media in uw thuisnetwerk delen
APPS EN OPTIES

Media in uw thuisnetwerk delen

In uw thuisnetwerk kunt u eenvoudig foto's, video's en muziek met een grote vriendenkring delen. Sluit de HTC Flyer aan op het netwerk en toon de foto's en video's op een grote tv, of stream uw favoriete muziek naar hi-fi-luidsprekers - alles via DLNA. Bezoek www.dlna.org als u meer wilt weten over DLNA.
Voordat u media over het netwerk deelt:
  • Verbind de HTC Flyer met het netwerk via Wi-Fi.
  • Sluit de tv of luidsprekers aan op het netwerk. Zie de documentatie die met uw tv of luidsprekers is meegeleverd.
  1. Open de toepassing Galerij of Muziek.
  2. Zoek de media verhaal op die u wilt delen en tik er op.
  3. Tik tijdens het bekijken of afspelen van een mediabestand op > Uitgang.
  4. Kies het apparaat in uw netwerk waar u de media wilt afspelen.
  5. Nadat u met het andere apparaat bent verbonden, opent de HTC Flyer het scherm Controller waar u kunt tikken op:
    Besturingselement Aan
    De media op het andere apparaat afspelen.
    De muziek of de videoweergave pauzeren.
    De vorige foto of het vorige nummer weergeven.
    De volgende foto of het volgende nummer weergeven.
    De afspeellijst in willekeurige volgorde weergeven.
    Een herhaalmodus voor foto's of muziek selecteren.
    Beschikbare media tonen die u kunt delen.
    Tik hier op terwijl u naar muziek luistert om SRS in te schakelen.
Tip: Tijdens het afspelen van media op een ander apparaat kunt u op drukken en andere zaken op uw HTC Flyer doen. Om terug te keren naar het Controller-scherm, opent u het meldingenvenster en tikt u op het aangesloten apparaat.

*Voer hier commentaar in ...
htc-flyer
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-connected_media