In de bibliotheek door muziek bladeren
APPS EN OPTIES

In de bibliotheek door muziek bladeren

1. Tik op in het scherm Wordt nu afgespeeld of in de lijst Wordt nu afgespeeld van de toepassing Muziek om naar de bibliotheek te gaan. In de bibliotheek is uw muziek geordend op categorieën zoals Artiesten en Albums. Selecteer een categorie door op een van de tabs onderin het scherm te klikken.
  2. Tik op een nummer in de categorie om het af te spelen. De lijst Wordt nu afgespeel wordt bijgewerkt met de lijst met nummers uit de geselecteerde categorie.
Opmerking: U kunt de tabs in de bibliotheek toevoegen, verwijderen of herordenen.

Albumafbeeldingen bijwerken

1. Tik in het beginscherm op > Muziek.
  2. Tik in het venster Player op > Albumafb. bijwerken.
  3. Kies of u alle albumafbeeldingen wilt bijwerken of alleen voor het nummer in het venster Player.

*Voer hier commentaar in ...
htc-flyer