Foto's en video's op het web delen

Met de toepassing Galerij kunt u foto's en video's op uw sociale netwerken delen. En u kunt video's publiceren op YouTube.
Opmerking: U kunt ook de toepassing Camera of Camcorder gebruiken om een foto of video direct na het maken te delen.

Foto's of video's op Facebook delen

Belangrijk: U moet zijn aangemeld bij uw account om foto's of video's te kunnen uploaden.
  1. Tik in het beginscherm op > Galerij.
  2. Tik op het album dat de foto's of video's bevat die u wilt delen.
  3. Tik op en vervolgens op Facebook voor HTC Sense.
  4. Selecteer de foto's of video's die u wilt delen en klik op Volgende.
  5. Typ voor elke foto of video een ander bijschrift.
  6. Tik op Deze foto labelen om vrienden op uw foto's te labelen. Tik vervolgens op het deel waar uw vriend is afgebeeld en selecteer in de lijst wie u wilt labelen. Herhaal deze stap om door te gaan met het labelen van vrienden.
  7. Schuif naar links om naar de volgende foto of video te gaan.
  8. Tik op Upload en selecteer naar welk album u wilt uploaden en stel privacy-instellingen voor de foto's of video's in.
  9. Tik op Gereed.

Foto's of video's op Flickr delen

Belangrijk: U moet zijn aangemeld bij uw Flickr-account om foto's of video's te kunnen uploaden.
  1. Tik in het beginscherm op > Galerij.
  2. Tik op het album dat de foto's of video's bevat die u wilt delen.
  3. Tik op en tik op Flickr.
  4. Selecteer de foto's of video's die u wilt delen en klik op Volgende.
  5. Typ voor elke foto of video een andere titel en beschrijving. U kunt ook vrienden in uw foto's labelen. Tik op Deze foto labelen en tik op het deel waar uw vriend staat. Selecteer in de lijst die verschijnt wie u wilt labelen.
  6. Schuif naar links om naar de volgende foto of video te gaan.
  7. Tik op Uploaden.
  8. Selecteer naar welk album u wilt uploaden en stel privacy-instellingen voor de foto's of video's in.
  9. Tik op Gereed.

Foto's delen op Picasa

Belangrijk: U moet zijn aangemeld bij een Google-account als u foto's wilt uploaden naar de Picasa-fotodienst.
  1. Tik in het beginscherm op > Galerij.
  2. Tik op het album dat de foto's bevat die u wilt delen.
  3. Tik op en tik op Picasa.
  4. Selecteer de foto's die u wilt delen en tik op Volgende.
  5. Typ een bijschrift voor de foto's die u uploadt.
  6. Selecteer het online album waarheen u de foto's wilt uploaden, of tik op om een nieuw album te maken.
  7. Tik op Uploaden.

Video's delen op YouTube

U kunt uw video's delen door ze naar YouTube te uploaden.

1. Tik in het beginscherm op > Galerij.
  2. Tik op het album dat de video's bevat die u wilt delen.
  3. Tik op en tik op YouTube.
  4. Selecteer de video's die u wilt delen en klik op Volgende. Meld u aan bij uw YouTube of Google-account als u daarom wordt gevraagd.
  5. Typ een titel voor de video's die u uploadt.
  6. Tik Meer details en typ de gevraagde gegevens, zoals beschrijving en tags, en selecteer een privacy-optie.
  7. Tik op Uploaden.