Bestanden en toepassingen van het web downloaden

U kunt bestamden en toepassingen direct vanaf uw favoriete websites downloaden.
Belangrijk: Bestanden en toepassingen die u via het web downloadt, kunnen van onbekende bronnen zijn. Om uw HTC Flyer en persoonlijke gegevens te beschermen, adviseren we om alleen toepassingen en bestanden te downloaden en installeren die u vertrouwt.
  1. Open uw webbrowser en ga naar de website waar u het gewenste bestand kunt downloaden.
  2. Volg de downloadinstructies van de website.
Voordat u de gedownloade toepassing kunt installeren, moet u de installatie van toepassingen van derden op de HTC Flyer toestaan. Druk in het beginscherm op > Instellingen > Toepassingen > Onbekende bronnen.

Downloads bekijken

Tik tijdens het bekijken van een webpagina op en tik op Downloads.