Het Startscherm met widgets personaliseren
AAN DE SLAG

Het Startscherm met widgets personaliseren

Widgets plaatsen belangrijke informatie en media op je Startscherm. Sommige widgets zijn voor je gemak reeds toegevoegd aan je beginscherm. Je kunt er nog meer toevoegen vanuit de beschikbare keuze aan widgets.

Een widget aan uw Startscherm toevoegen

1. Tik in het beginscherm op > Widgets.
  2. Schuif van rechts naar links om de verschillende stijlen en opties weer te geven. U kunt ook op Alle widgets tikken om een categorie in de keuzelijst te kiezen.
  3. Sleep een item naar een miniatuur van een beginscherm waar u een nieuwe widget wilt toevoegen.
U kunt ook widgets toevoegen waarmee u snel bepaalde instellingen in of uit kunt schakelen, zoals Wi-Fi en Bluetooth. Schuif omlaag door de lijst met widgets, tik op Instellingen, en tik op de gewenste widget.

De instellingen van een widget wijzigen

De basisinstelingen van sommige widgets (zoals Contacten en Mail) kunt u vanuit het beginscherm aanpassen.

1. Houd een widget op het scherm ingedrukt. De HTC Flyer trilt en rond de widget verschijnt een gekleurd vak. Licht uw vinger niet op.
  2. Sleep de widget naar de knop (als deze actief is).
    Het venster opent waarin u een paar instellingen van deze widget kunt wijzigen.
  3. De instellingen van de widget aanpassen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-flyer
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-home_screen-widgets