Afdrukken

Verbind de HTC Flyer met een ondersteunde printer en druk documenten, e-mailberichten, foto's enzovoort af.
Belangrijk:
  • Zowel de printer als de HTC Flyer moeten zijn ingeschakeld en met hetzelfde lokale netwerk zijn verbonden. Verbind de HTC Flyer via Wi-Fi met het lokale netwerk. Zie de handleiding voor de printer om deze met een lokaal netwerk te verbinden.
  • Het lokale netwerk mag zich niet achter een firewall bevinden.
  1. Open een toepassing zoals Mail of Galerij en selecteer het bestand dat u wilt afdrukken.
  2. Tik op > Afdrukken.
  3. Tik in het scherm Afdrukken op de printer die u wilt gebruiken.
  4. Selecteer bovenin het scherm de bestanden die u wilt afdrukken of stel het paginabereik in dat u wilt afdrukken.
    Tip: Tik op Geavanceerd om de paginagrootte, afdrukindeling en papierstand in te stellen en om afdrukken in kleur of zwart/wit te kiezen.
  5. Tik op Afdrukken.

U kunt de afdrukdetails controleren door het meldingenvenster te openen en op het onderdeel te tikken dat u afdrukt.