Mediabestanden synchroniseren tussen de HTC Flyer en de multimedia-toepassing op de computer
AAN DE SLAG

Mediabestanden synchroniseren tussen de HTC Flyer en de multimedia-toepassing op de computer

Synchroniseer muziek, foto's en video's die u graag bekijkt of beluistert van een favoriete multimedia-toepassing op uw computer. Deze toepassing moet het Media Transfer Protocol (MTP) ondersteunen.

Als u bijvoorbeeld Windows 7 op de computer hebt, kunt u Windows Media Player openen en de HTC Flyer als draagbaar media-apparaat synchroniseren.

Belangrijk: Afhankelijk van het besturingssysteem van uw computer en de multimediatoepassing die u gebruikt, moet u mgelijk het MTP-stuurprogramma ophalen en installeren om met HTC Flyer op de computer te werken. Zie de handleiding van de computer als u meer wilt weten over het synchroniseren van media met MTP.
  1. Sluit de HTC Flyer aan op uw computer met de meegeleverde USB-kabel.
  2. Als het dialoogvenster Kies een verbindingstype verschijnt, selecteert u Media synchroniseren en tikt u op Gereed.
  3. Open de multimedia-toepassing op de computer en stel deze in om de HTC Flyer te herkennen. Zie de handleiding voor de multimedia-toepassing voor instructies.
In tegenstelling tot de modus Diskdrive kunt u nog steeds toepassingen op de HTC Flyer gebruiken om het tabletgeheugen of de geheugenkaart (indien geplaatst) te benaderen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-flyer