Bestanden naar en vanaf het tabletgeheugen of de geheugenkaart kopiëren
AAN DE SLAG

Bestanden naar en vanaf het tabletgeheugen of de geheugenkaart kopiëren

U kunt uw muziek, foto's en andere bestanden naar het tabletgeheugen of de geheugenkaart (indien geplaatst) kopiëren.
  1. Sluit de HTC Flyer aan op uw computer met de meegeleverde USB-kabel.
  2. Als het dialoogvenster Kies een verbindingstype verschijnt, selecteert u Diskdrive en tikt u op Gereed. Op uw computer worden het tabletgeheugen van de HTC Flyer en de geheugenkaart als twee verwisselbare schijven gezien.
  3. Ga naar het tabletgeheugen van de HTC Flyer of naar de geheugenkaart.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Kopieer de bestanden van de computer naar het tabletgeheugen van de HTC Flyer of naar de root-map op de geheugenkaart.
    • Kopieer de bestanden van het tabletgeheugen van de HTC Flyer of geheugenkaart naar een map op uw computer.
  5. Na het kopiëren ontkoppelt u de verwisselbare schijf (dus de aangesloten HTC Flyer) zoals gewenst door het besturingssysteem van uw computer om de HTC Flyer veilig te kunnen verwijderen.
  6. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Maak de HTC Flyer los van de computer.
    • Als u wilt dat de HTC Flyer verbonden blijft met de computer maar dat de HTC Flyer ook toegang heeft tot het interne geheugen of de geheugenkaart, opent u het meldingenscherm waarin u op Diskdrive tikt, u selecteert een andere optie dan Diskdrive en u klikt op Gereed.

*Voer hier commentaar in ...
htc-flyer
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-connections_computer-copy_files