Meldingenvenster
AAN DE SLAG

Meldingenvenster

Open het meldingenvenster om te zien welke melding over een gebeurtenis of nieuwe informatie u hebt ontvangen, controleer de batterijstatus van de HTC Flyer, of schakel vlot instellingen in zoals Wi-Fi.
Tik in het gebied rechts op de statusbalk om het Meldingenvenster te openen.
  • Als onder de systeemklok meldingen klaar staan, tikt u op een ballontip om op de melding te reageren of om de bijbehorende toepassing te openen.
  • Tik op X om een melding uit de lijst te verwijderen.

Werken met snelinstellingen

In het venster Snelinstellingen kunt u eenvoudig Wi-Fi, meldingen enzovoort inschakelen. Het biedt ook een snelkoppelingn naar alle instellingen van de HTC Flyer.
Tik rechts op de statusbalk en tik op .
Voer een van de volgende handelingen uit:
  • Tik in het keuzevakje naast een onderdeel om dit in of uit te schakelen.
  • Sleep de schuif om de schermhelderheid aan te passen.
  • Tik op Instellingen om alle instellingen voor de HTC Flyer te openen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-flyer
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-notifications-notifications_panel