Slaapstand

De slaapstand spaart de batterij door de HTC Flyer in een lagere energiestand te plaatsen terwijl het scherm wordt uitgeschakeld. Het voorkomt ook dat knoppen per ongeluk worden ingedrukt als de HTC Flyer in uw tas zit.

Naar de slaapmodus gaan

Druk kort op de AAN/UIT-knop om het beeldscherm tijdelijk uit te schakelen en naar de Slaapstand te gaan. Je HTC Flyer gaat ook automatisch naar de Slaapstand als er een tijd niets is gebeurd.

Uit de slaapstand ontwaken

Druk kort op de AAN/UIT-knop om uw HTC Flyer handmatig te wekken. U moet het scherm ontgrendelen.
Opmerking: De HTC Flyer ontwaakt automatisch bij een herinnering of een alarm.

Het scherm ontgrendelen

Trek de ring omhoog om het scherm te ontgrendelen.
Opmerking: Als u een schermontgrendelpatroon, pincode of wachtwoord hebt ingesteld, wordt gevraagd het patroon op het scherm te tekenen of de pincode of het wachtwoord in te voeren voordat het wordt ontgrendeld.
Als u een herinnering of een alarm hebt ingesteld, kunt u of naar de ring slepen om de herinnering of het alarm te laten sluimeren of afsluiten.

Een toepassing vanuit het vergrendelscherm openen

Sleep op het vergrendelscherm een toepassing naar de ring omlaag om het scherm te ontgrendelen en direct naar die toepassing te gaan.
Tip: U kunt het vergrendelscherm aanpassen in > Vergrendelscherm zodat het uw favoriete toepassingen toont.