Beginscherm
AAN DE SLAG

Beginscherm

Het beginscherm is de plaats waar u de HTC Flyer persoonlijk maakt. Het bevat een widget weerklok die de tijd en het weer op de huidige locatie toont. U kunt ook uw favoriete toepassingen, snelkoppelingen en widgets toevoegen zodat ze altijd onder vingerbereik zijn. Zie het hoofdstuk over Aanpassen als u wilt weten, hoe dat moet.

Knoppen op het beginscherm

Belangrijk: Als u een software upgrade hebt uitgevoerd om uw tablet op te waarderen naar Android 3.2, merkt u dat de originele knoppen BEGIN, MENU en TERUG onder het aanraakscherm nu zijn uitgeschakeld. Gebruik de knoppen op het scherm.
  1. Gesproken bediening
  2. Toepassingen
  3. Personaliseren
  4. Widgets, toepassingen of snelkoppelingen toevoegen
  5. Recente toepassingen
  6. Begin
  7. Terug

Uitgebreid beginscherm

Naarmate u meer dingen doet met uw HTC Flyer komt u er achter dat één beginscherm niet genoeg is. Geen probleem. U kunt tot vier extra schermen gebruiken. Dat moet genoeg zijn.
Schuif met uw vinger naar links of rechts om meer ruimte te openen voor pictogrammen, widgets enzovoort.
Tik op om terug te keren naar het beginscherm (dat wil zeggen het centrale beginscherm).

Leap weergave

Om direct naar het gewenste scherm te gaan, knijpt u op het scherm om de Leap-weergave te openen. Hierin worden alle vijf beginschermen als miniaturen weergegeven.

Tik op degene die u nodig hebt, waarna u daar direct heenspringt.

*Voer hier commentaar in ...
htc-flyer
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-home_screen-intro