De telefoon herstarten
Instellingen & Services

De telefoon herstarten

Als de telefoon trager is dan gewoonlijk, een toepassing niet op de juiste manier werkt, of de telefoon niet meer reageert, kunt u proberen om de telefoon te herstarten om te zien of dat het probleem oplost.

1. Als het beeldscherm is uitgeschakeld, drukt u op de knop AAN/UIT-KNOP om dat weer in te schakelen.
  2. Ontgrendel het telefoonscherm.
  3. Houd de AAN/UIT-KNOP-knop ingedrukt en tik op Herstarten.
  4. Wanneer om bevestiging wordt gevraagd, tikt u op Herstarten.
    Opmerking: Als deze stappen niets doen, kunt u de batterij verwijderen en terugplaatsen en de telefoon inschakelen om hem te herstarten.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-z