Updates van telefoonsoftware
Instellingen & Services

Updates van telefoonsoftware

Regelmatig zijn updates voor de systeemsoftware van uw telefoon beschikbaar. Uw telefoon kan dit controleren en u waarschuwen zodra een update beschikbaar is. Daarna kunt u de software update met de WiFi- of gegevensverbinding van de telefoon downloaden en installeren. U kunt ook handmatig controleren of er een software-update voor uw telefoon beschikbaar is.

Afhankelijk van het type update kan deze alle persoonlijke gegevens en aangepaste instellingen wissen en ook door u geïnstalleerde programma's verwijderen. Controleer of u een back-up hebt gemaakt van de gegevens en bestanden die u wilt bewaren.

Opmerking: Het controleren op en downloaden van updates van de telefoonsoftware kan voor extra gegevensverkeer van uw mobiele operator zorgen.

Een update voor systeemsoftware op de telefoon installeren

Controleer of uw telefoon een microSD-kaart bevat. De update wordt naar de microSD-kaart gedownload.
  1. Voer een van de volgende handelingen uit nadat uw telefoon een software-update heeft ontvangen:
    • Als het scherm van de telefoon is ingeschakeld en u gebruikt geen toepassingen, verschijnt het dialoogvenster Systeemsoftware-update installeren op het scherm. Selecteer Nu installeren en tik op OK.
    • Tijdens een gesprek verschijnt het pictogram voor de update-melding in de statusbalk. Schuif na het gesprek het meldingenvenster open en tik op het update-bericht.
  2. Wacht tot de updat is gedownload en op de telefoon geïnstalleerd. Als de update gereed is, herstart de telefoon automatisch.

Handmatig op updates voor systeemsoftware controleren

1. Druk in het startscherm op MENU en tik op Instellingen.
  2. Tik op Over de telefoon > Systeemsoftware updates.
  3. Tik op Nu controleren.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-z