Media in uw thuisnetwerk delen

In uw thuisnetwerk kunt u eenvoudig foto's, video's en muziek met een grote vriendenkring delen. Sluit de telefoon aan op het netwerk en toon de foto's en video's op een grote tv, of stream uw favoriete muziek naar hi-fi-luidsprekers - alles via DLNA. Bezoek www.dlna.org als u meer wilt weten over DLNA.
Voordat u media over het netwerk deelt:
  • Verbind uw telefoon via Wi-Fi met het netwerk. Zie het hoofdstuk Internet als u wilt weten hoe u verbinding maakt met een Wi-Fi netwerk.
  • Sluit de tv of luidsprekers aan op het netwerk. Zie de documentatie die met uw tv of luidsprekers is meegeleverd.
  1. Open de toepassing Galerij of Muziek.
  2. Zoek de media verhaal op die u wilt delen en tik er op.
  3. Druk tijdens het bekijken van de foto of het afspelen van video of muziek op MENU en tik op Speler selecteren.
  4. Kies het apparaat in uw netwerk waar u de media wilt afspelen.
  5. Nadat u met het andere apparaat bent verbonden, opent de telefoon het scherm Controller waar u kunt tikken op:
    Besturingselement Gewenste handeling
    De media op het andere apparaat afspelen.
    De muziek of de videoweergave pauzeren.
    De vorige foto of het vorige nummer weergeven.
    De volgende foto of het volgende nummer weergeven.
    De afspeellijst in willekeurige volgorde weergeven.
    Een herhaalmodus voor foto's of muziek selecteren.
    Beschikbare media tonen die u kunt delen.
    De mediagegevens bekijken zoals de bestandsnaam, titel en duur.
    Verbinding maken met een andere foto- of videospeler in het netwerk.
    Verbinding maken met een andere muziekspeler in het netwerk.
    Het volume van video of muziek aanpassen dat u op het andere apparaat weergeeft. U kunt ook de volumeschuif verplaatsen om het volume aan te passen.
    Verbreek de verbinding tussen uw telefoon en het andere apparaat en stop het delen van media.
    Opmerking:
    • Tijdens het afspelen van media op een ander apparaat kunt u op TERUG drukken en andere zaken op uw telefoon doen. Om terug te keren naar het Controller-scherm, opent u het meldingenvenster en tikt u op het aangesloten apparaat.
    • Totdat u de telefoon van het andere apparaat ontkoppelt, worden andere media die u in de toepassing Galerij of Muziek opent via het andere apparaat gedeeld.