Een nummer als beltoon instellen

U kunt een nummer selecteren in de bibliotheek van de applicatie Muziek en dit instellen als de beltoon van uw telefoon of de beltoon voor een bepaalde contactpersoon.

1. Tik in het startscherm op > Muziek.
  2. Tik op om naar de bibliotheek te gaan.
  3. Selecteer het nummer dat u als beltoon wilt gebruiken in de bibliotheek en speel het af.
  4. Druk in het scherm Wordt nu afgespeeld op MENU en tik op Instellen als beltoon.
  5. Als u een MP3-nummer kiest, kunt u dat eerst bijsnijden en het afgesneden deel als beltoon gebruiken.
  6. Tik in het menu Instellen als beltoon op Telefoonbeltoon of Contactbeltoon. Als u Contactbeltoon selecteert, moet u in het volgende scherm de contacten selecteren waaraan u de beltoon wilt koppelen.

Een MP3-beltoon bijsnijden

De toepassing Muziek beschikt over een ingebouwd snijprogramma voor beltonen. U kunt een MP3-nummer bijsnijden en een deel als beltoon gebruiken.
  1. Druk in het scherm Wordt nu afgespeeld op MENU en tik op Instellen als beltoon > De beltoon inkorten.
  2. Gebruik de bedieningselementen op het scherm om de beltoon bij te snijden.
    Sleep de twee snijschuiven ongeveer naar het deel waar u de beltoon wilt laten beginnen en eindigen.
    Tik vervolgens op de pijltjestoetsen naar links en rechts om het begin- en eindpunt nauwkeurig in te stellen.
    De markeringen geven aan waar de beltoon begint en eindigt.
  3. Als u klaar bent met snijden, klikt u op Instellen als. Kies vervolgens of u het bijgesneden nummer wilt gebruiken als Telefoonbeltoon of als Contactbeltoon.