Video opnemen
APPS EN OPTIES

Video opnemen

1. Tik in het startscherm op > Camcorder.
  2. Selecteer de gewenste resolutie en andere camera-instellingen. Stel voor opnemen van video in HD de Videokwaliteit in op HD 720P (1280 x 720). Of kies voor delen op het web Online (HD, 10 minuten).
  3. U kunt een effect op uw video toepassen.
  4. Kader het onderwerp op het scherm in.
  5. Tik op om het opnemen te starten.
  6. U kunt tijdens het opnemen in- en uitzoomen.
  7. U kunt de scherpte aanpassen aan een ander onderwerp door daar op te tikken in het zoekerscherm.
  8. Tik op de knop Flitser om de lamp van de camera tijdens het opnemen aan of uit te schakelen.
    Lamp aan
    Lamp uit
  9. Tik nogmaals op om met opnemen te stoppen.
  10. Kies wat u met de zojuist gemaakte video wilt doen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-z
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-camera-record_video