Uw telefoon als draadloze router gebruiken
Instellingen & Services

Uw telefoon als draadloze router gebruiken

Deel uw gegevensverbinding met andere apparaten door van uw telefoon een draadloze router te maken.

Controleer of de gegevensverbinding van de telefoon is ingeschakeld voordat u deze als draadloze router kunt gebruiken.
  1. Druk in het startscherm op MENU en tik op Instellingen > Draadloos en netwerken.
  2. Tik op Instellingen voor draagbare Wi-Fi hotspot.
  3. Typ de naam van een router of gebruik de naam van de standaardrouter.
  4. Kies het type Beveiliging en stel het Wachtwoord (sleutel) voor uw draadloze router in. Als u in Beveiliging Niet hebt geselecteerd, hoeft u geen wachtwoord in te voeren.
    Opmerking: Het wachtwoord is de sleutel die anderen op hun apparaat moeten typen zodat ze verbinding met uw telefoon kunnen maken en deze als draadloze router gebruiken.
  5. Selecteer het keuzevakje Draagbare Wi-Fi hotspot om de draadloze router van de telefoon in te schakelen.

Uw telefoon is klaar om als draadloze router gebruikt te worden als u in de statusbalk ziet.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-z
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-internet_connections-use_phone_as_wireless_router