Uw telefoon via een computer met internet verbinden (Internet pass-through)
Instellingen & Services

Uw telefoon via een computer met internet verbinden (Internet pass-through)

Als u voor uw telefoon geen gegevensverbinding hebt of u hebt geen toegang tot een Wi-Fi netwerk, kunt u toch online gaan met uw telefoon via de gedeelde internetverbinding van uw computer.

Voordat u uw computer als modem kunt gebruiken, moet u eerst HTC Sync op uw computer installeren.
  1. Controleer of uw computer met internet is verbonden.
    Belangrijk: Twee zaken die u moet controleren voor de internetverbinding van uw computer. Een: we raden aan om de firewall van uw lokale netwerk uit te schakelen. Twee: als uw computer via PPP verbinding maakt met internet (zoals inbellen, xDSL of VPN) ondersteunt Internet Pass-through alleen het TCP-protocol.
  2. Sluit de telefoon aan op uw computer met de USB-kabel.
  3. Als het scherm Verbinden met pc verschijnt, kiest u Internet doorgifte en tikt u op Gereed.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-z