Uw telefoon als modem gebruiken (USB-tethering)

Is voor uw computer geen internetverbinding beschikbaar? Geen probleem. Gebruik de gegevensverbinding van uw telefoon om met uw computer verbinding te maken met internet.

Om de gegevensverbinding te kunnen gebruiken, moet de SIM-kaart in de telefoon steken.

Voordat u uw telefoon als modem kunt gebruiken, moet u eerst HTC Sync op uw computer installeren.

1. Controleer of de gegevensverbinding van uw telefoon is ingeschakeld.
  2. Sluit de telefoon aan op uw computer met de USB-kabel.
  3. Als het scherm Verbinden met pc verschijnt, kiest u USB-tethering en tikt u op Gereed.