Een Microsoft Exchange ActiveSync toevoegen

U kunt één of meer Microsoft Exchange ActiveSync-accounts op uw telefoon toevoegen. U kunt synchroniseren met Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack 2 (SP2) of later.
Opmerking: U kunt maximaal 15 Microsoft Exchange ActiveSync-accounts op uw telefoon toevoegen.
  1. Tik in het startscherm op > Mail.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als dit de eerste keer is dat u een e-mailaccount in Mail toevoegt, tikt u op Microsoft Exchange ActiveSync in het scherm Kies een mailprovider.
    • Druk op MENU als u reeds een e-mailaccount aan Mail hebt toegevoegd en tik op Meer > Nieuw account. Tik als het scherm Kies een mailprovider zichtbaar is, op Microsoft Exchange ActiveSync.
  3. Typ de details van de Exchange ActiveSync-account en tik op Volgende. Uw bedrijfs-Exchange Server moet auto-detect ondersteunen opdat de telefoon de Exchange ActiveSync-account automatisch kan instellen. Als de Exchange Server van uw bedrijf auto-detecteren niet ondersteunt, moet u uw Exchange Server-instellingen invoeren nadat u op Volgende hebt getikt. Vraag de beheerder van de Exchange Server naar de details.
  4. Selecteer de soorten informatie die u wilt synchroniseren. Selecteer ook hoe vaak u e-mail wilt bijwerken en met uw telefoon synchroniseren en tik op Volgende.
  5. Typ e naam van de account en tik op Installatie voltooien.