APPS EN OPTIES
Facebook voor HTC Sense
APPS EN OPTIES

Facebook voor HTC Sense

Als u zich hebt aangemeld bij uw Facebook-account toe u de telefoon de eerste keer hebt ingeschakeld en ingesteld, betekent dit dat uw Facebook-account is gekoppeld aan Facebook voor HTC Senseop de telefoon.

Met Facebook voor HTC Sensekunt u:

 • Al uw Facebook-contacten en hun instant statusupdates in Contacten bekijken.

  Als u in het tabblad Allen op een contact tikt, schuift u naar de tab Updates en gebeurtenissen om updates te bekijken zoals geplaatste statusberichten, uploads, en profielwijzigingen.

  Als een bericht over de verjaardag van de contactpersoon verschijnt, kunt u daar op tikken om de contactpersoon te bellen of om een felicitatie te sturen.

 • Facebook-foto's rechtstreeks in de toepassing Galerij bekijken.

  U kunt ook een of meer foto's van uw geheugenkaart naar Facebook uploaden en ze taggen en bijschriften toevoegen.

  Als u de albums van een Facebook-vriend bekijkt, kunt u ook een koppeling naar een specifiek album delen of commentaar geven op de foto's in een album.

 • De Facebookstatus-updates van uw vrienden in Friend Stream controleren.
 • Voeg uw Facebook-gebeurtenissen en de verjaardagen van uw vrienden toe aan de toepassing Agenda.

Wat is het verschil tussen Facebook en Facebook voor HTC Sense?

 • Facebook voor HTC Sense is geen zelfstandige toepassing, deze is geïntegreerd in Contacten, Friend Stream, Galerij en Agenda zodat u actuele informatie ontvangt over uw Facebook-contacten (hun status-updates, gedeelde koppelingen en nieuwe foto's) in deze toepassingen.
 • Facebook is een zelfstandige toepassing. Gebruik deze toepassing voor de meeste zaken die u zou doen als u de webbrowser van uw computer zou gebruiken om naar uw Facebook-account te gaan, zoals een vriend toevoegen en Facebook-berichten sturen.
 • De twee delen niet dezelfde aanmeldingsgegevens. Aanmelden bij Facebook voor HTC Sense meldt u niet aan bij de toepassing Facebook en omgekeerd. Als u voor beide dezelfde Facebook-account wilt gebruiken, moet u zich met dezelfde aanmeldingsgegevens bij beide aanmelden.
Opmerking: Als u meer dan één Facebook-account hebt, kunt u zich met de tweede account bij de toepassing Facebook aanmelden omdat de toepassing Facebook niet dezelfde aanmeldgegevens gebruikt als Facebook voor HTC Sense.
 
mensen vonden dit bruikbaar
Selecteer een probleem in de lijst:
325
be-nl
61
*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-z
Bedankt!
VERWANTE ARTIKELS