Een andere telefoon met uw computer synchroniseren
Instellingen & Services

Een andere telefoon met uw computer synchroniseren

U kunt van telefoon verwisselen als u meer dan één apparaat hebt om te synchroniseren.
  1. Sluit een andere telefoon op de computer aan en stel HTC Sync in zodat het de telefoon herkent.
  2. Klik op de telefoon die u wilt instellen of synchroniseren. Het venster Apparaat verschijnt waarin u de synchronisatie-instellingen voor deze telefoon kunt vastleggen.
Klik als u naar een andere telefoon wilt wisselen om te synchroniseren, op Apparaten en klik op de naam of afbeelding van de telefoon.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-z