De telefoon synchroniseren

Bekik de balk die het geschatte gebruik aangeeft naast de knop Nu synchroniseren voor de geschatte bestandsgrootte vvan nieuwe onderdelen die u met de telefoon synchroniseert.
Opmerking: Als er niet genoeg ruimte op de geheugenkaart is, verschijnt een waarschuwingspictogram en kunt u niet synchroniseren.
  1. Klik nadat u de gewenste categorieën hebt geselecteerd en ingesteld op de knop Nu synchroniseren.
  2. Klik nadat de synchronisatie is afgerond op Verbinding verbreken.
  3. Verwijder de telefoon op een veilige manier zoals het besturingssysteem van de computer dat vereist.
De volgende keer dat u de telefoon met de computer verbindt, start de synchronisatie automatisch aan de hand van uw synchronisatie-instellingen.