Synchronisatieopties voor Agenda instellen

Uw telefoon kan afspraken en gebeurtenissen synchroniseren met de agenda in Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 of Outlook 2007) of Windows.
  1. Klik in het apparaatvenster op Agenda en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Agenda inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en telefoon wilt opnemen.
  2. Selecteer de toepassing waarmee u de agenda wilt synchroniseren.
  3. Kies vanaf welk punt u de synchronisatie van de agenda wilt starten.
  4. Selecteer als conflicterende informatie wordt gevonden op de telefoon en op de computer welke informatie u wilt bewaren.
Opmerking: Allen de door uw telefoon ondersteunde agendavelden worden gesynchroniseerd.