Synchronisatieopties voor Galerij instellen

U kunt automatisch foto's en video's ussen uw telefoon en pc synchroniseren.
Opmerking: U kunt audiobestanden met de volgende indelingen synchroniseren:
  • Foto's: *.bmp, *.gif, *.jpeg, *.jpg, en *.png.
  • Video's: *.3gp, *.3g2, *.mp4, en *.wmv.
  1. Klik in het apparaatvenster op Galerij en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Galerij inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en telefoon wilt opnemen.
  2. Selecteer Kopieer foto's van camera in toestel naar pc om automatisch de foto's van uw camera tijdens de synchronisatie naar de computer te kopiëren. Foto's en video's van de geheugenkaart worden opgeslagen in de map \Mijn Foto's\Device Camera Shots op uw computer.
  3. Selecteer Sync pc-foto's en video's van en klik op Toevoegen.
  4. Selecteer de map die uw multimediaestanden bevat en klik op OK. Alle aan deze map toegevoegde ondersteunde foto- en videobestanden worden tijdens de synchronisatie naar de geheugenkaart van de telefoon gekopieerd.