Kennismaken met de werkruimte
Instellingen & Services

Kennismaken met de werkruimte

In het scherm Apparaat kunt u uw synchronisatie-opties instellen, algemene informatie over de telefoon bekijken, de gebruikte en vrije ruimte op de geheugenkaart controleren, en beginnen met synchroniseren.
Opmerking: De beschikbare categorieën en opties zijn afhankelijk van de telefoon die u met de computer hebt verbonden. Zo verschijnt Locations in het scherm Apparaat als u de toepassing Locations op de telefoon hebt geïnstalleerd.
  • Klik op een categorie om de synchronisatie-opties daarvan rechts in het venster te bekijken.

U kunt ook op Overzicht klikken om de basisgegevens van de software op uw telefoon en het gebruik van de geheugenkaart te bekijken, de naam van de telefoon te wijzigen, of toepassingen van derden op uw telefoon te installeren.

• Klik op Nu synchroniseren om de geselecteerde categorieën en opties te synchroniseren.
  • De balk met geschatte opslagruimte naast de knop Nu synchroniseren laat zoen hoeveel ruimte naar schatting op de geheugenkaart gebruikt worden als er nieuwe onderdelen moeten worden gesynchroniseerd en aan de telefoon toegevoegd.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-z