Manieren om contacten naar uw telefoon te halen

Er zijn verschillende manieren om contacten toe te voegen op uw telefoon. U kunt uw telefoon met contacten synchroniseren vanuit uw Google-account, computer, Facebook, enzovoort.
Gmail Google-contacten worden naar uw telefoon geïmporteerd nadat u zich bij uw Google-account hebt aangemeld. U kunt op uw telefoon nieuwe Google-contacten toevoegen.
Facebook Meld u aan bij uw Facebook-account via Facebook voor HTC Sense om de contactgegevens van uw Facebook-vrienden te importeren.
Telefooncontacten U kunt contacten maken en in het telefoongeheugen opslaan of bestaande contacten van uw oude telefoon overzetten.
SIM-kaart U kunt alle contacten op uw SIM-kaart naar uw telefoon kopiëren.
Microsoft Exchange ActiveSync Uw telefoon synchroniseert de contacten van uw werk van de Microsoft Exchange ActiveSync Server op uw werkplek.
Contacten op uw pc Gebruik HTC Sync om uw telefoon te synchroniseren met de contacten van Microsoft Outlook, Outlook Express of Windows Contacten op uw computer.