Vliegtuigmodus in- of uitschakelen

In veel landen is het wettelijk verplicht de telefoon aan boord van vliegtuigen uit te schakelen. Een manier om de telefoonfunctie uit te schakelen, is door het apparaat te schakelen naar de Vliegtuigmodus.

Als u de vliegtuigmodus activeert, worden alle draadloze radio's van uw telefoon uitgeschakeld, inclusief de telefoonfunctie, gegevensdiensten, Bluetooth en Wi-Fi. Als u de Vliegtuigmodus uitschakelt, wordt de telefoon weer ingeschakeld en de eerdere toestand van Bluetooth en wifi hersteld.
Druk om de vliegtuigmodus in of uit te schakelen de AAN/UIT-KNOP-knop in en tik op Vliegtuigmodus.
Wanneer de vliegtuigmodus is ingeschakeld, wordt het bijbehorende pictogram in de statusbalk weergegeven.