COMMUNICATIE
Telefoonservices
COMMUNICATIE

Telefoonservices

Uw telefoon kan rechtstreeks verbinding maken met het mobiele telefoonnetwerk en u kunt de instellingen voor verschillende telefoondiensten voor uw telefoon wijzigen. Voorbeelden van telefoonservices zijn het doorschakelen van oproepen, nummerweergave en voicemail. Neem contact op met uw mobiele netwerkprovider voor informatie over de beschikbaarheid van telefoondiensten voor uw telefoon.
Druk in het startscherm op MENU en tik op Instellingen > Bellen.
Vaste nummers Uitgaande gesprekken beperken tot een vaste reeks nummers. Om deze optie in te schakelen, moet u de PIN2-code van de SIM-kaart kennen.
Service voor voicemail Geeft aan of de huidige voicemail-dienst wordt gebruikt.
Instellingen voor voicemail Geef een ander voicemail-nummer op naast dat op uw SIM-kaart.
Voicemail-bericht wissen Als u een bericht van een nieuwe voicemail hebt, kunt u het bericht met deze optie wissen.
Telefooninstellingen Bewerk het bericht bij het afwijzen van een gesprek, kies of u de berichteditor wilt openen als u een gesprek met een bericht wilt afwijzen, en kies of u een onbekend contactnummer automatisch wilt opslaan als een gesprek met dat nummer is beëindigd.
Cell broadcast Schakel de ontvangst van cell broadcast-berichten van uw provider in of uit.
Instellingen cell broadcast Stel kanalen en de taal in voor cell broadcast-berichten.
Oproep doorschakelen U kunt selecteren hoe oproepen worden afgehandeld als de lijn bezet is, bij niet-beantwoorde oproepen of als het nummer niet bereikbaar is. U kunt ook alle inkomende oproepen laten doorschakelen.
Instellingen voor Gesprek blokkeren Kies of u bepaalde categorieën binnenkomende en uitgaande gesprekken wilt blokkeren.
Extra gesprekinstellingen De diensten nummerweergave en call waiting in- of uitschakelen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-z