Het beginscherm met widgets personaliseren
AAN DE SLAG

Het beginscherm met widgets personaliseren

Widgets plaatsen belangrijke informatie en media op uw beginscherm. Sommige widgets zijn voor uw gemak reeds toegevoegd aan uw beginscherm. U kunt er meer toevoegen uit de beschikbare keuze van widgets of meer widgets downloaden.

Een widget aan uw startscherm toevoegen

1. Ga naar het deel van het Beginscherm waar ruimte is voor een nieuwe widget.
  2. Tik op > Widget.
  3. Selecteer een widget.
  4. De meeste HTC-widgets zijn in een groot aantal ontwerpen en maten beschikbaar om aan alle behoeften te voordoen. Schuif met uw vinger van rechts naar links over het scherm om de verschillende stijlen te bekijken en tik op Selecteren om er een te kiezen.
U kunt ook widgets toevoegen waarmee u snel bepaalde instellingen van uw telefoon kunt in- of uitschakelen, zoals Wi-Fi, Mobiel netwerk en Bluetooth. Schuif omlaag door de lijst met widgets, tik op Instellingen, en tik op de gewenste widget.

De instellingen van een widget wijzigen

De basisinstelingen van sommige widgets (zoals Contacten en Mail) kunt u vanuit het beginscherm aanpassen.

1. Houd een widget op het scherm ingedrukt. De telefoon trilt en rond de widget verschijnt een gekleurd vak. Licht uw vinger niet op.
  2. Sleep de widget naar de knop Bewerken (als deze actief is).
    Het venster opent waarin u een paar instellingen van deze widget kunt wijzigen.
  3. De instellingen van de widget aanpassen

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-z
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-home_screen-widgets