De SIM-kaart beveiligen met een pincode
Instellingen & Services

De SIM-kaart beveiligen met een pincode

Voeg een extra beveiligingslaag aan je HTC Desire X toe door een pincode (persoonlijk identificatienummer) aan de SIM-kaart toe te voegen.

Belangrijk: Controleer of je over de standaard SIM PIN beschikt die door je mobiele aanbieder is geleverd voordat je doorgaat.
  1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op > Beveiliging.
  2. Tik op SIM vergrendeling instellen en selecteer SIM-kaart vergrendelen.
  3. Voer de standaardpincode voor de SIM-kaart in en tik op OK.
  4. Tik op SIM PIN-code wijzigen als je de code wilt wijzigen.

Een geblokkeerde SIM-kaart vrijgeven

Als je de verkeerde PIN vaker intikt dan het maximaal aantal toegestane pogingen, word je SIM-kaart ​“‍PUK-geblokkeerd”.

Je hebt een pukcode nodig om weer toegang tot de HTC Desire X te krijgen. Neem voor deze code contact op met je mobiele aanbieder.
  1. Typ de PUK-code in het kiesscherm en tik op Volgende.
  2. Typ de nieuwe PIN die je wilt gebruiken en klik op Volgende.
  3. Typ de nieuwe PIN nogmaals en tik op OK.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-x