Muziek afspelen met HTC Sync Manager

Ben je muziekverslaafd met een grote verzameling digitale muziek op de computer? Beheer je muziekbibliotheek en geniet van je favoriete nummers met HTC Sync Manager.
  1. Klik in HTC Sync Manager op Muziek.
  2. Klik op BIBLIOTHEEK > om naar nummers en albums te zoeken en kies of je wilt bladeren op album, genre, artiest of nummer.
  3. Dubbelklik op een album om het te openen of dubbelklik op een nummer om het af te spelen.
  4. Gebruik de afspeelknoppen onderaan het scherm om te pauzeren, door te gaan met afspelen, nummers te herhalen enzovoort.
Tip: Versleep links onder in het scherm de voortgangsschuif om naar een ander deel van het nummer te springen.

Een afspeellijst maken in HTC Sync Manager

1. Klik in de Muziekbibliotheek op een album of nummer dat je aan een nieuwe afspeellijst wilt toevoegen.
  2. Klik op > Nieuwe afspeellijst.
  3. Voer de naam van een afspeellijst in en tik op OK.
  4. Houd de CTRL-toets ingedrukt als je meer nummers wilt toevoegen en klik op een of meer albums of nummers, klik op en selecteer de naam van de afspeellijst.
  5. Als je klaar bent met het toevoegen van nummers, klik je op AFSPEELLIJSTEN. Dubbelklik op het miniatuur van de afspeellijst en dubbelklik op een nummer om met afspelen te beginnen.