Het Weer bekijken
APPS EN OPTIES

Het Weer bekijken

Gebruik de applicaties en de widget Weer om het actuele weer en de weersverwachtingen voor de volgende paar dagen te bekijken. Behalve voor de huidige locatie kunt u weersvoorspellingen ook voor andere steden wereldwijd bekijken.
  1. Tik in het beginscherm op > Weer. De opties voor voorspellingen voor een uur en vier dagen worden getoond.
  2. Tijdens het bekijken van weervoorspellingen kunt u:
    • Met uw vinger omhoog of omlaag vegen over het scherm om het weer in andere steden te bekijken.
    • Tik op om de weersinformatie te updaten.
Uw instellingen in de applicaties Weer bepalen ook de weersinformatie die in de Klok en de Agenda worden getoond.

Een stad toevoegen aan het scherm Weer

Voeg meer steden toe aan het scherm Weer zodat je direct de weersverwachtingen voor deze steden kunt bekijken. Naast de huidige locatie kan het scherm Weer maximaal 15 steden weergeven.
  1. Tik in het scherm Weer op .
  2. Voer de locatie in die je wilt toevoegen.
  3. Tik op de gewenste stad.

De volgorde van steden in het scherm Weer wijzigen

1. Tik in het scherm Weer op > Bewerken.
  2. Houd ingedrukt aan het eind van het onderdeel dat je wilt verplaatsen en sleep het naar de nieuwe positie.
  3. Tik op Gereed.

Steden van het scherm Weer verwijderen

1. Tik in het scherm Weer op > Bewerken.
  2. Selecteer de steden die je wilt verwijderen en tik op Gereed.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-x