Dropbox gebruiken op de HTC Desire X
Instellingen & Services

Dropbox gebruiken op de HTC Desire X

Als je Dropbox gebruikt, heb je altijd toegang tot je foto's, video's en documenten – op de HTC Desire X, je computer, en op je andere mobiele apparaten waarop je toegang hebt tot Dropbox.
Meld je op de HTC Desire X aan bij je Dropbox-account zodat je:
  • Gedurende twee jaar kunt genieten van extra 23 GB gratis Dropbox opslag.
  • Je foto's en video's bekijken die zijn opgeslagen in Dropbox rechtstreeks vanuit Galerij.
  • Geen grote bijlagen meer bij het delen via e-mail. Stuur gewoon een koppeling naar je Dropbox-bestanden.
  • Kantoor-documenten kunt bekijken en bewerken die zijn opgeslagen in Dropbox.
  • Rechtstreeks in Dropbox documenten opslaan, zoals bijlagen bij e-mails.
  • Op elk moment de resterende opslagruimte van Dropbox kunt controleren.
Opmerking: Als de Dropbox app niet is geïnstalleerd, kun je deze downloaden en installeren vanaf Google Afspelen.

Over het aanbod voor extra gratis Dropbox-opslag

De extra 23 GB opslag van Dropbox is een speciale aanbieding die beschikbaar is op toestellen van HTC waarop Android met HTC Sense 4.0 of HTC Sense 4+ wordt gebruikt en waarop Dropbox vooraf geïnstalleerd is. Deze aanbieding is geldig voor zowel nieuwe als bestaande Dropbox-gebruikers.
  • Om deze extra Dropbox-opslag van 23 GB gratis twee jaar te kunnen gebruiken, stel je je Dropbox-account in vanaf de HTC Desire X (en niet vanaf je computer of van andere niet-HTC-toestellen) en voer je de wizard Get started uit op de website van Dropbox (www.dropbox.com/gs).
  • Als je nog geen Dropbox-account hebt, kun je een nieuwe account maken vanaf de HTC Desire X of vanaf je computer op www.dropbox.com.
  • Deze extra gratis opslag is een eenmalige aanbieding. Je komt alleen in aanmerking voor deze aanbieding vanaf één HTC-toestel.

Bezoek de website van Dropbox (http://www.dropbox.com/help/249) voor de volledige gebruiksvoorwaarden.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-x
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-dropbox-intro