Eén of meerdere Google-accounts toevoegen

Meld je aan op je Google-account zodat je je Gmail, contacten en agenda's kunt bekijken en de Google-apps op je HTC Desire X kunt gebruiken. Als je meer dan één Google-account toevoegt, kun je tussen accounts in apps wisselen zoals Gmail en kiezen naar welke account je een back-up van de instellingen wilt maken.
  1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op > Accounts en synchronisatie.
  2. Tik op .
  3. Tik op Google.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om je aan te melden bij een account of om een nieuwe account te maken.

Je Google-account wachtwoord vergeten?

Als je het wachtwoord van je Google-account niet meer weet, kun je het proberen terug te halen door naar de website van Google te gaan.
  1. Open op de HTC Desire X of op je computer je webbrowser en ga naar
  2. Ga naar www.google.com/accounts/recovery.
  3. Selecteer de optie voor het ophalen van je wachtwoord en typ het e-mailadres of de gebruikersnaam die je gebruikt bij aanmelden bij je Google-account.
  4. Tik op Doorgaan.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om je wachtwoord terug te zetten.