Naar muziek luisteren
APPS EN OPTIES

Naar muziek luisteren

Geniet van je favoriete songs op je HTC Desire X met de Muziek-app.

1. Tik terwijl je door de muziekverzameling bladert op een nummer om dat af te spelen.
  2. Tik op de pictogrammen op het scherm om het afspelen te bedienen, nummers te herhalen enzovoort.
Druk en sleep met je vinger over de voortgangsbalk om naar een willekeurig punt in het nummer te springen.
Geef opties weer voor het toevoegen van het nummer aan een afspeellijst, het delen van het nummer enzovoort.
Shuffle in- of uitschakelen. (Deze modus is uitgeschakeld wanneer het pictogram grijs is.)
Blader door de herhaalmodus: Herhaal alle nummers, Huidig nummer herhalen, en Niet herhalen.

Muziekvideo's in YouTube zoeken

Je kunt op YouTube muziekvideo's opzoeken van het nummer waarnaar je luistert. Tik in het scherm van Wordt nu afgespeeld op > Zoeken > YouTube.

Albumafbeeldingen bijwerken

1. Tik in het scherm Wordt nu afgespeeld op > CD-hoes updaten.
  2. Kies of je alle albumafbeeldingen automatisch of met de hand wilt bijwerken of alleen voor het nummer op het scherm Wordt nu afgespeeld.

Muziek afspelen in het vergrendelscherm

Als je naar muziek luistert en het scherm schakelt uit, druk dan op AAN/UIT om het scherm weer in te schakelen zodat je het afspelen van de muziek rechtstreeks op het vergrendelscherm kunt bedienen.
Tip: Je kunt het afspelen van muziek ook in het meldingenvenster pauzeren.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-x