Foto's en video's op het web delen
APPS EN OPTIES

Foto's en video's op het web delen

Met de applicaties Galerij kun je foto's en video's rechtstreeks op je sociale netwerken delen. En je kunt video's publiceren op YouTube.
Opmerking: Je kunt een foto of video ook direct na het opnemen delen.

Foto's of video's op Facebook delen

Belangrijk: Meld je aan bij je Facebook-account voordat je foto's of video's uploadt.
  1. Tik in Galerij op Mijn telefoon.
  2. Ga naar groep foto's die je wilt delen.
  3. Tik op Delen > Facebook.
  4. Selecteer de foto of video die je wilt delen en klik op Volgende.
  5. Voeg een bericht toe, markeer vrienden, kies je privacy-instellingen enzovoorts.
  6. Klik op Plaatsen.

Foto's of video's op Flickr delen

Belangrijk: Meld je aan bij je Flickr-account voordat je foto's of video's uploadt.
  1. Tik in Galerij op Mijn telefoon.
  2. Ga naar groep foto's die je wilt delen.
  3. Tik op Delen > Flickr voor HTC Sense.
  4. Selecteer de foto's of video's die je wilt delen en klik op Volgende.
  5. Selecteer naar welk album je wilt uploaden en stel privacy-instellingen voor de foto's of video's in.
    Tip: Tik op Label en beschrijving toevoegen om een bijschrift bij elke foto of video toe te voegen of om vrienden op je foto's te taggen. Als je meerdere foto's of video's deelt, moet je naar links schuiven om naar de volgende te gaan. Vergeet niet om op Opslaan te tikken als je klaar bent.
  6. Tik op Gereed.

Foto's delen in Picasa webalbums

Belangrijk: Meld je aan bij je Google-account voordat je foto's uploadt naar Picasa webalbums.
  1. Tik in Galerij op Mijn telefoon.
  2. Ga naar groep foto's die je wilt delen.
  3. Tik op Delen > Picasa.
  4. Selecteer de foto's die je wilt delen en tik op Volgende.
  5. Typ een bijschrift voor de foto's die je uploadt.
  6. Selecteer het online album waarheen je de foto's wilt uploaden, of tik op om een nieuw album te maken.
  7. Tik op Uploaden.

Video's delen op YouTube

Belangrijk: Meld je aan bij je Google-account voordat je foto's uploadt naar YouTube.
  1. Tik in Galerij op Mijn telefoon.
  2. Ga naar groep foto's en video's die je wilt bekijken.
  3. Tik op Delen > YouTube.
  4. Selecteer de video's die je wilt delen en klik op Volgende.
  5. Tik op de Google-account die je wilt gebruiken en selecteer welke gegevensverbinding je voor het uploaden van de video's wilt gebruiken.
  6. Typ een titel en een beschrijving voor de video's die je uploadt.
  7. Selecteer een privacy-optie voor de video's of tag ze om eenvoudig te kunnen zoeken.
  8. Tik op .

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-x
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-gallery-share_photos_videos_on_web