Bestanden en applicaties downloaden

Je kunt bestanden en applicaties direct vanaf je favoriete websites downloaden.
Belangrijk: Bestanden en applicaties die je via het web downloadt, kunnen van onbekende bronnen zijn. Om je HTC Desire X en persoonlijke gegevens te beschermen, adviseren we om alleen bestanden te downloaden en installeren die je vertrouwt.
  1. Open je webbrowser en ga naar de website waar je het gewenste bestand kunt downloaden.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Volg voor apps de downloadinstructies op de website.
    • Houd een afbeelding of een webkoppeling ingedrukt en tik op Link opslaan.
Voordat je de gedownloade app kunt installeren, moet je de installatie van applicaties van derden op je HTC Desire X toestaan met Instellingen > Beveiliging > Onbekende bronnen.

Downloads bekijken

1. Tik in het beginscherm op > Downloads.
  2. Tik op het bestand om dit te openen.