Camera- en video-instellingen wijzigen
APPS EN OPTIES

Camera- en video-instellingen wijzigen

1. Tik in het Zoeker-scherm op .
  2. Naast het wijzigen van de basisinstellingen voor camera en video, kun je ook:
    • Stel de tijd in dat een foto of video in het controlescherm wordt weergegeven voordat de camera terugkeert naar het zoeker-scherm.
    • Automatisch een foto maken (alleen in de fotostand) als je doelpersoon glimlacht.
    • Geo-tag foto's om de GPS-locatie op te slaan in de gemaakte foto's (alleen fotostand).
    • Het ISO-niveau instellen. Hogere ISO-waarden zijn geschikter voor het maken van foto's bij weinig licht (alleen fotostand).
    • Automatisch foto's uploaden naar een sociaal netwerk (alleen fotostand). Je kunt de frequentie voor het uploaden instellen, het album selecteren om naar te uploaden, en het privacyniveau instellen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-x