De software van de HTC Desire X bijwerken
AAN DE SLAG

De software van de HTC Desire X bijwerken

Je HTC Desire X kan controleren en je vervolgens waarschuwen als er een nieuwe update is. Je kunt ook handmatig controleren of er een update beschikbaar is.
Opmerking: Je kunt het beste Wi-Fi of de internetverbinding van je computer gebruiken om software-updates te downloaden om het gegevensgebruik te sparen. Je kunt deze optie instellen in Instellingen > Info > Software updates > .

Een software-update installeren

Als de internetverbinding actief is en er is een nieuwe software-update beschikbaar, verschijnt het update-pictogram op de statusbalk.
  1. Schuif het paneel Meldingen open en tik vervolgens op de systeemupdatemelding.
  2. Als je extra gegevenskosten wilt vermijden, selecteer je Alleen Wi-Fi of kabel gebruiken.
  3. Tik op OK.
  4. Selecteer na afloop van het downloaden Nu installeren en tik op OK.

Wacht tot de update is voltooid. De HTC Desire X herstart automatisch.

Een update voor een applicatie installeren.

Als de internetverbinding actief is en er is een nieuwe update beschikbaar voor een van je apps, verschijnt het update-pictogram op de statusbalk.
  1. Schuif het paneel Meldingen open en tik vervolgens op de updatemelding.

Het scherm Updates opent met de lijst van applicatie-updates die geïnstalleerd kan worden.

2. Tik op een item om de details te bekijken en tik op .
  3. Tik op Installeren als je klaar bent met het bekijken van de updates. Mogelijk verschijnt de vraag om de HTC Desire X te herstarten.

Handmatig controleren op updates

1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op .
  2. Tik op Info > Software updates > Nu controleren.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-x