Nuttige opties op je HTC Desire X

Nuttige opties op je HTC Desire X

Je HTC Desire X biedt je een leuke camera, een geweldige geluidservaring, en nog veel meer.

Duik onder in muziek

  • Onze app HTC Muziek houdt al je muziekbronnen en diensten op één plek. Zie .
  • Beats Audio integratie geeft je een rijke en authentieke geluidsbelevenis, of je nu naar muziek luistert, een YouTube video bekijkt, of een game speelt. Zie als je daar meer over wilt weten.

Leg elk moment vast terwijl het gebeurt

Start de Camera vanaf het vergrendelscherm en neem direct foto's zonder vertraging. Hier zijn een paar geweldige camera-opties die je kunt gebruiken:

Dropbox integratie met HTC Sense

Altijd en overal toegang tot je foto's, video's en documenten door ze op te slaan in Dropbox. Als je je Dropbox-account instelt vanaf de HTC Desire X krijg je zelfs 23 GB extra opslagruimte voor Dropbox gratis gedurende twee jaar. Zie Dropbox gebruiken op de HTC Desire X als je hier meer over wilt weten.

Opmerking: Het aanbod voor 23 GB is alleen beschikbaar als Dropbox vooraf is geïnstalleerd. Als het niet vooraf is geïnstalleerd, kun je het downloaden van Google Play en nog steeds gebruik maken van de integratie van Dropbox met apps zoals Galerij en Mail.

HTC Auto

Met de applicatie HTC Auto vind je op een plezierige manier de weg. Je kunt nauwkeurige navigatie gebruiken, door kaarten bladeren, bellen, en naar muziek of internetradio luisteren. Zie het hoofdstuk over HTC Auto als je meer wilt weten.

Een rijke en naadloze browser-ervaring

Geniet onderweg van HTML5-materiaal. En niet meer naar links en rechts scrollen. De tekst in de webbrowser past zich automatisch aan de breedte van je scherm aan. Zie Surfen op het Internet als je meer over werken met de webbrowser wilt weten.

Je kunt ook een kopie opslaan van wat je hebt bekeken, zodat je dit later kunt lezen zonder internetverbinding. Zie Internetpagina's opslaan voor later.

Slim bellen

De functie Slim bellen van de Telefoonkiezer maakt het je gemakkelijk om snel een nummer te kiezen. Typ eenvoudig het telefoonnummer of de eerste paar letters van de contactnaam. Zie Bellen met Slim bellen.

0 mensen vonden dit bruikbaar