Bluetooth
Instellingen & Services

Bluetooth

Bluetooth in- of uitschakelen

1. Druk in het startscherm op MENU en tik op Instellingen > Draadloos en netwerken.
  2. Schakel het selectievakje Bluetooth in of uit.
Een nog eenvoudiger manier om Bluetooth in of uit te schakelen, is met de Bluetooth-widget in het startscherm.
Opmerking: Schakel Bluetooth uit als u het niet gebruikt om de batterij te sparen of op plaatsen waar het gebruik van draadloze apparaten verboden is, zoals in vliegtuigen en ziekenhuizen.

De naam van de telefoon wijzigen

De naam van de telefoon identificeert uw telefoon bij andere apparaten.

1. Druk in het startscherm op MENU en tik op Instellingen > Draadloos en netwerken.
  2. Tik op Bluetooth-instellingen.
  3. Als het keuzevakje Bluetooth niet is geselecteerd, moet u dit selecteren om Bluetooth in te schakelen.
  4. Tik op Apparaatnaam.
  5. Typ de naam van uw telefoon in het dialoogvenster en tik op OK.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-hd