De webbrowser van uw telefoon gebruiken

Belangrijk: U moet een actieve gegevensverbinding of Wi-Fi verbinding hebben voor toegang tot internet.
Open de webbrowser op een van de volgende manieren en ga over het web surfen:
  • Tik in het startscherm op Internet.
  • Tik in het startscherm op > Internet.

Naar een webpagina gaan

1. Druk in het browserscherm op MENU en tik in het URL-veld bovenin het scherm.
  2. Voer het adres van de webpagina in met het toetsenbord. Tijdens het invoeren van het adres worden overeenkomende adressen van webpagina's op het scherm weergegeven.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Tik op een adres en ga rechtstreeks naar die webpagina.
    • Ga door met typen van het adres en tik op .

De schermstand wijzigen

De telefoon wijzigt automatisch de schermstand afhankelijk van hoe u de telefoon vasthoudt.
Kantel de telefoon om de webpagina in liggende stand te bekijken.
Opmerking: Als de schermstand niet automatisch verandert, moet u de automatische schermstand inschakelen. Druk in het startscherm op MENU, tik op Instellingen > Scherm en klik in het keuzevakje Scherm automatisch draaien.

Navigeren en zoomen op een webpagina

• U kunt met uw vinger over het scherm vegen om te navigeren en om andere delen van de webpagina te bekijken.
  • Tik tweemaal snel op het scherm om in te zoomen en tik daarna tweemaal snel op het scherm om uit te zoomen. U kunt ook uw vingers op het scherm uit elkaar of naar elkaar toe schuiven om in of uit te zoomen.

Een koppeling op een webpagina selecteren

U kunt op een koppeling tikken om deze te openen, of een link ingedrukt houden voor meer opties.
Koppeling Handelingen
Adres webpagina (URL)
  • Tik op de koppeling om de webpagina te openen.
  • Houd de koppeling aangetikt om een menu te openen. Hiermee kunt u de koppeling openen, een bladwijzer toewijzen, kopiëren naar het klembord of delen via e-mail.
E-mailadres
  • Tik om een e-mailbericht naar het e-mailadres te sturen.
  • Houd het e-mailadres aangetikt en tik in het menu op Kopiëren om het e-mailadres naar het klembord te kopiëren. U kunt het e-mailadres later plakken wanneer u een nieuwe contactpersoon maakt of een nieuw e-mailbericht verzendt.

Een adres of telefoonnummer op een webpagina selecteren

U kunt op een webpagina een adres op de kaart zetten of een telefoonnummer bellen.
Koppeling Handelingen
Locatieadres Tik op het adres om het te kopiëren of zet het op de kaart met Google Maps.
Telefoonnummer Tik op het telefoonnummer om dit te kopiëren, een SMS naar dat nummer te sturen, of het nummer op te slaan voor een contact in Contacten.

Een nieuw browservenster openen

Open meerdere browservensters om het gemakkelijker te maken om van de ene website naar de andere te gaan.
  1. Druk tijdens het bekijken van een webpagina op MENU en tik op Windows.
  2. Tik op .
Een nieuw browservenster verschijnt met uw ingestelde startpagina.

Tussen browservensters schakelen

1. Verricht een van de volgende handelingen tijdens het bekijken van een webpagina:
    • Druk op MENU en tik op Windows.
    • Knijp op het scherm (uitzoomen) tot u de andere browservensters ziet.
  2. Selecteer het browservenster dat u wilt bekijken door met uw vinger van rechts naar links over het scherm te schuiven.
  3. Tik op een webpagina om deze in de modus Volledig scherm te bekijken.
    Tip: Tik op om een webpagina te sluiten.