COMMUNICATIE
Een POP3/IMAP-account toevoegen
COMMUNICATIE

Een POP3/IMAP-account toevoegen

1. Tik in het startscherm op > Mail.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als dit de eerste keer is dat u een e-mailaccount in Mail toevoegt, tikt u op Overige (POP3/IMAP) in het scherm Kies een mailprovider.
    • Druk op MENU als u reeds een e-mailaccount aan Mail hebt toegevoegd en tik op Meer > Nieuw account. Tik als het scherm Kies een mailprovider zichtbaar is, op Overige (POP3/IMAP).
  3. Voer het e-mailadres en het wachtwoord voor de e-mailaccount in en tik op Volgende.
  4. Als het gewenste accounttype niet in de database van de telefoon voorkomt, wordt u gevraagd om meer details op te geven.
  5. Typ de naam van de account en uw naam en tik op Installatie voltooien.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-hd