Een toepassing vanaf uw computer op uw telefoon installeren

Als op uw computer toepassingen (*.apk-bestanden) staan, kunt u HTC Sync gebruiken om ze op uw telefoon te installeren. We raden sterk aan om alleen toepassingen te installeren die u vertrouwt.
Opmerking: Voordat u begint, moet u controleren of uw telefoon is ingesteld om installaties van toepassingen vanaf uw computer toe te staan. Druk hiertoe in het startscherm op MENU, tik op Instellingen > Toepassingen en klik in het keuzevakje Onbekende bronnen.
  1. Klik in het scherm Apparaat op Overzicht.
  2. Klik op Installatieprogramma toepassing .
  3. Ga naar de toepassing op uw computer en klik op Openen. Het installatieproces op uw telefoon start.
  4. Controleer op de telefoon of er extra aanwijzingen staan voor het voltooien van de installatie.
  5. Klik nadat de installatie is afgerond op Verbinding verbreken.
  6. Verwijder de telefoon op een veilige manier zoals het besturingssysteem van de computer dat vereist.