Synchronisatieopties voor Contacten instellen

Synchroniseer uw telefooncontacten met uw Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 of Outlook 2007), Outlook Express, of Windows contacten.

Als u contacten vanaf uw SIM-kaart wilt synchroniseren, moet u deze eerst naar de telefoonopslag importeren.

1. Klik in het apparaatvenster op Contacten en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Contacten inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en telefoon wilt opnemen.
  2. Selecteer de toepassing waarmee u uw contacten wilt synchroniseren.
  3. Selecteer als conflicterende informatie wordt gevonden op de telefoon en op de computer welke informatie u wilt bewaren.
Opmerking: Allen de door uw telefoon ondersteunde contactvelden worden gesynchroniseerd.