Invoerinstellingen aanpassen

Open de Touchinvoerinstellingen op een van de volgende wijzen:
  • Tik op het schermtoetsenbord op de taaltoets (bijvoorbeeld als u op dit moment het Engelse schermtoetsenbord gebruikt). Tik vervolgens in het optiemenu Internationaal toetsenbord op Instellingen.
  • Druk op het startscherm op MENU en tik op Instellingen > Taal en toetsenbord > Touchinvoer.
Toetsenbordtypen Selecteer de gewenste toetsenbordindeling. U kunt kiezen uit QWERTY, Toetsenblok van telefoon of Compacte QWERTY.
Internationaal toetsenbord Voeg talen toe aan de lijst met talen voor het schermtoetsenbord of verwijder ze hier uit.
Tweetalig voorspellen Selecteer een tweede toetsenbordtaal.
Tekstinvoer
  • Stel opties in voor voorspellende tekst, spellingscorrectie en woordaanvulling.
  • Hoorbare of trillingsfeedback bij het typen inschakelen.
  • De nauwkeurigheid van het touch-toetsenbord kalibreren.
Zelfstudie Leer hoe u het schermtoetsenbord gebruikt door de zelfstudie te volgen.
Persoonlijk woordenboek Voeg woorden toe in het voorspellende tekstwoordenboek, bewerk ze of verwijder ze.