COMMUNICATIE
Contacten vanaf uw oude telefoon overzetten
COMMUNICATIE

Contacten vanaf uw oude telefoon overzetten

Met Bluetooth eenvoudig contacten vanaf uw oude telefoon overzetten naar uw nieuwe HTC-telefoon. Afhankelijk van het model van de oude telefoon, kunt u ook andere soorten gegevens naar uw nieuwe telefoon overzetten, zoals SMS-berichten en items in de agenda.
  1. Tik in het startscherm op > Gegevens overzetten.
  2. Tik op Volgende om te beginnen.
  3. Selecteer de naam en het model van de oude telefoon.
  4. Schakel op de oude telefoon Bluetooth in en maak de telefoon zichtbaar.
  5. Tik op de nieuwe HTC-telefoon op Volgende om door te gaan. Uw nieuwe telefoon schakelt Bluetooth automatisch in en gaat op zoek naar Bluetooth-apparaten.
  6. Selecteer uw oude telefoon in de lijst met apparaten en tik op Volgende. Vervolgens probeert uw nieuwe HTC-telefoon automatisch een koppeling te maken met de oude telefoon. Op het scherm verschijnt een beveiligingscode.
  7. Typ dit wachtwoord op de oude telefoon of bevestig het.
  8. Klik in het keuzevakje Contacten (en in die van andere soorten gegevens die u wilt importeren) en tik op Volgende.
  9. Tik op Gereed als uw nieuwe HTC-telefoon klaar is met het importeren van de gegevens.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-hd
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-transfer_data